מולטיקייק – שימוש לחלבי ובשרי

יש לי מכשיר שנקרא מולטיקייק, זה מין טוסטר עם תבניות נשלפות.
א. חלק מהתבניות כבר השתמשתי בחלבי, האם מותר להשתמש בהם כשהם נקיים לפרווה כדי לאכול בסעודה בשרית?
ב. התבניות שעדיין פרווה, אפשר להשתמש לסעודה בשרית? או שהמכשיר עצמו נהיה חלבי ואי אפשר.

תשובה:

שלום רב

כדי להשתמש בטוסטר ובתבניות לפרווה המיועד לארוחה בשרית יש לנקותו היטב שלא ישאר כלום, גם לא התזות, ולהפעילו על חומו המירבי כשהוא ריק 20 דק'. אם תרצי להשתמש בו לבשר ממש [לא מומלץ] יש להמתין 24 שעות מהשימוש האחרון ולעשות כנ"ל.

בהצלחה