האם מותר לגזור "אשר יצר" כדי שיהיה לו שם ה' מולו

בס"ד.
שלום,
יש לי ברכת אשר יצר על בריסטול המיועדת לתלייה אולם אני רוצה לגזר את שמות הויה ממנה כדי להדביק אותם מתחת למסך המחשב הנייד לקיים שויתי ה' לנגדי תמיד.
האם מותר או שיש בזה בזיון לתשמיש קדושה? או ח"ו עובר על לא תעשו כן לה' אלוקיכם?
תודה מראש.

תשובה:

שלום רב,

לעניות דעתי זה נראה ביזיון. לקחת ברכה של אשר יצר ולגזור אותה, ואת היתר להשליך לגניזה, זה נראה ביזיון. אם אתה מאד רוצה שיהיה שם ה' ליד המחשב אתה פשוט יכול לכתוב בעצמך שוויתי ה' וכו'. ואגב, אין לכתוב שיויתי כזה על דף שעשוי להתקלקל, אלא רק בתוך למינציה או מסגרת זכוכית.