כתובה משפיעה על החיים?

האם לטעיות בכתובה ישנן השלכות לחיים בבית ולחיי הנישואין והמשפחה כמו מזוזה או תפילין?

תשובה:

שלום רב

יש שכאשר היו באים אליהם אנשים עם בעיות בשלום בעיות, היו בודקים בכתובה אם היא עשויה כהלכתה. כך נהג הגאון רבי ישראל יעקב פישר זצ"ל. בין השאר הוא היה מעיין בהתאמת השמות לפי קבלה מסוימת שהיתה בידו. אינני יודע מה המקור של הענין הזה, אבל בכל מקרה בלי כל קשר לקשיים כאלו ואחרים, יש צורך בכתובה כשרה…

חיים טובים ומאושרים!