האם המזכירה של הקורס רשאית לוותר על התשלום על השיעור שהועבר שלא כהוגן?

שאלה:

ביתי לומדת בקורס שחיה, באחד מהשיעורים נמנע ממדריכת הקורס מלהגיע ושלחה מדריכה חילופית. לנו, ההורים, היו תלונות על כך שלא לימדה את השיעור כראוי. כשהתלוננתי אצל המזכירה אמרה לי שמוכנה להחזיר את דמי השיעור שלא נעשה כראוי. האם יש סמכות למזכירה להחזיר את הכסף.

תשובה:

אם ניתנה למזכירה סמכות לנהל את הקורס, יש לה גם את הסמכות לגבי החזרת תשלום.