פוריות

אני מטפלת בפוריות כבר 3שנים ואני רואה שלא הולך לי כמובן שאני לא מתיאשת אבל אם רואים שלא הולך אז צריך להפסיק? בגדול אני דתיה ושומרת טהרת המשפחה

תשובה:

שלום רב,

אכן ממש מצער ומאכזב. אבל אני לא צריך לומר לך שסטיסטית ב"ה בסופו של דבר רובן נכנסות להיריון בסוף. תתפללי לבורא עולם בידיו הישועה.

אגב, אולי תנסי לדבר עם הרב משה שלזינגר (025001501) הוא מומחה גדול בפוריות. לאחרונה הוא גם קיבל את אות הנשיא על פעילותו העניפה בנושאים אלו. אולי יהיה לו איזה עיצה טובה בשבילך.

הרבה הצלחה וכמובן: לא להתייאש!