פדיון הבן לאחר הפלה

שלום רב,
הייתי בהריון וכבר בשבוע 6 לא נצפה דופק בעובר. מאחר ורצו לחכות ולראות האם יהיה דופק בשלב מאוחר יותר ביצעתי הפלה בשבוע 9. יש לציין כי לא היה דופק לעובר בשום שלב של ההריון.
כעת אני שוב בהריון ויש לי בן זכר, האם בעזרת השם בבוא העת אוכל לעשות לו פדיון

תשובה:

שלום רב

אם העובר גם היה מתאים לשבוע 6 והרופאים אכן בדעה שכבר אז לא היה חי, ניתן לקיים פדיון הבן בברכה כדין. במקרה כזה העובר היה פחות מבן ארבעים יום.

מזל טוב ורוב נחת!