קידוש בליל שבת בחול המועד סוכות

שלום חג שמח!
איזה קידוש עושים בליל שבת בחול המועד? קידוש של שבת רגיל או שמוסיפים משהו?
תשובה:

שלום רב

עושים קידוש כרגיל בכל שבת. משום שהחג עצמו אינו מחייב כרגע בקידוש, כמו בכל ערב בחול המועד.

חג שמח!

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. ובחול המועד פסח בליל שבת עושים קידוש רגיל אבל לא מברכים על הלחם?
    ישר אחרי ברכת מקדש השבת יושבים שותים רביעית ומתחילים בסעודה?

  2. בשבת תמיד הסעודה היא עם פת ומברכים עליה מיד אחרי קידוש, כמו כל שבת רגילה. לא הבנתי למה כוונתך. אגב השנה אין שבת חול המועד בפסח.