שימוש בתמונות שהורדו מאתרים בתקופת המנוי

שלום וברכה
לגבי שימוש בתמונות שהורדו מאתרים כמו שאטרסטוק לשימוש מסחרי,
יש אפשרות באתר לרכוש מנוי חודשי שבכל חודש ניתן להוריד 750 תמונות עד סוף החודש, אז המספר מתאפס ושוב ניתן 750 בחודש הבא.
השאלה אם אני לא מספיקה להוריד את כל התמונות בחודש האם מותר לי לקחת תמונות של אותו אתר ממאגר של הורדות של משהו אחר? במקום להוריד תמונה תמונה פשוט להעתיק כמספר התמונות שנותרו לי להוריד.
שאלה נוספת- האם מותר לי להשתמש בתמונות שלא נרכשו על ידי בזמן שגם אין לי מנוי באתר וביום אחר לעשות מנוי ולא להוריד את התמונות על חשבון התמונות שהשתמשתי בעבר.

תשובה:

שלום רב,

אני מתנצל על האיחור במתן התשובה,

אינני מבין למה לא. יש לך זכות להוריד 750 תמונות בחודש, את יכולה להוריד כיצד שאת רוצה ולהשתמש בהן מתי שתרצי.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. מבירור נוסף שעשיתי הבנתי כי האתר עובד בשיתוף פעולה עם צלמים שמעלים את התמונות שלהם לאתר ומקבלים אחוזים (קרדיט) עבור כל הורדה. כאשר אני יעתיק מתמונות שהורדו בעבר ע"י מנוי אחר ולא יוריד בפועל ישירות מהאתר את התמונה, הצלם לא יקבל את הקרדיט שמגיע לו אוטומטי כאשר יורדת תמונה שלו.

  2. אין זה מתפקידך לדאוג לצלמים כיצד יקבלו את שכרם. אם יש לך זכות להשתמש ב-750 תמונות, אתה יכול להשתמש.