הסכם אמרגן עם זמר ללא הגבלת זמן

הסכם אמרגן
שלום רב
האם זמר שחתם הסכם עם אמרגן בלי להגבילו בזמן תקף ? האם ייתכן שהזמר הינו עבר נרצע של האמרגן לכל ימי חייו.
מה הדין אם האמרגן התחייב להביא אירועים בסכום מסויים ומחתימת החוזה נעלם ולא הביא אפילו אירוע אחד, ומאידך נקבע בחוזה כי האמרגן יקבל גם על אירועים שלא יגיעו דרכו אך התחייב להשתדל להביא אירועים ובפועל לא הביא כלום.
אשמח לקבל תשובה מפורטת ככל האפשר עם מקורות הלכתיים
יישר כח,

תשובה:

שלום רב,

אני מתנצל על האיחור במתן התשובה,

הכל כפי המשמעות בהסכם. אם יש טענה שהאמרגן מפר את ההסכם, ייתכן שיש בכך עילה לבטל את ההסכם.

בשאלה לא כתוב כמה זמן האמרגן לא הביא אירוע וכמה הוא הזמן הסביר לכך. פרטים אלו נחוצים בכדי לדעת אם ההסכם הופר על ידי האמרגן. כמו כן, יש צורך לראות את ההסכם.