פרוזבול בדואר אלקטרוני עבור מס' אנשים

1. האם אפשר לשלוח הפרוזבול אליכם בדואר אלקטרוני? לאיזה כתובת?
2. מספר אנשים ביקשו ממני לעשות עבורם פרוזבול – האם לשלוח לכם את כל האנשים כתובים בשטר אחד? או כל אדם בשטר נפרד?
3.האם שליחת פרוזבול בפקס או בדואר אלקטרוני זה לכתחילה – משלוח בצורה כזו הרבה יותר נוח לי.

תשובה:

1. אי"ה מחר תהיה אפשרות לשלוח בקשת פרוזבול וירטואלית באמצעות האתר. כמו כן, אפשר לשלוח בקשה לבית דין "נתיבות חיים" בפקס 02-5023655. את הבקשה ניתן להדפיס מכאן.

2. אפשר שהרבה אנשים יחתמו על שטר אחד.

3. יותר לכתחילה מאשר באמצעות שליח.

4. ניתן גם לשלוח למייל הזה: [email protected]