דין כסדרן בכתיבת מגילה

בה״י
אם כתבתי וא״ו של המילה ותאמר וריש גדולות משאר המילה -במגילת אסתר, שכחתי שצריך שאלת חכם והמשכתי הלאה במגילה. מה הדין?

תשובה:

שלום רב

בכתיבת מגילה אין חסרון של "כסדרן", אתה יכול לשאול עכשיו ולתקן במידת הצורך. דין כסדרן הוא רק בתפילין ומזוזות.

בהצלחה רבה ושבת שלום.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. תודה, רק שכחתי פרט קטן:
    שהמשכתי לכתוב במגילה אחרי שתיקנתי את האות וא״ו במילה ׳ותאמר׳ שתתאים לשאר הכתב, מבלי לשאול שאלת חכם, האם גם אז תשובתכם לשאלתי נשארה אותו דבר?