איסור לא ילבש בקרם פנים

קרם פנים שמיועד לצרכים אסתטיים כגון מניעת הזדקנות והתייבשות העור, אבל מיועד במקור לשימוש ע"י נשים, האם לגבר מותר להשתמש בו? (קשה למצוא מוצרים כאלו המיועדים לגברים)

תשובה:

שלום רב

אם היובש בעור מפריע לך ואתה שם קרם לחות, לא נראה שיש בעיה, אבל אם באמת הצורך הוא לנוי, נראה שיש לחשוש.

הצטרף לדיון

8 תגובות

  1. בס"ד
    כאשר מדובר בטיפוח שמתקן פגמים בעור הנוצרים עם השנים, כגון קמטים, צלקות קטנות מפצעונים סמני עייפות ויובש. האם גם כאן יש לא ילבש, או כיוון שזה כדי לתקן פגמים זה מותר לגברים?