בישול ישראל בדג טונה מחו"ל

שלום כבוד הרב אני קצת חדש בענייני הכשרות ואודה לך אם תוכל לענות לי על השאלה הבאה.

קניתי סרדינים ברוטב עגבניות של חברת וילי פוד. על גב המוצר מצוין כי הוא מיוצר בחו"ל תאילנד מדומני וכמו כן יש עליו חותמת כשרות של בדצ חתם סופר ורשום עליו שהוא בישול ישראל.

השאלה שלי היא כיצד הוא יכול להיות בישול ישראל אם המוצר מיוצר בחו"ל?

תודה רבה ובשורות טובות,
תשובה:

שלום רב

המשגיחים של מערכות הכשרות נמצאים במקום ומפקחים על היצור, ממילא אין כל בעיה שגם ידליקו את האש…

בתאבון!