חלום מאמא שנפטרה

אמי הופיעה בחלום אצל אחותי פעמיים וביקשה ממנה שתכנס את בני המשפחה שמסוכסכים בינהם ביום האזכרה העשירי למותה בקשתה היתה שישלמו בינהם ולא הייה כעס אצל אף אחד מהם
מה פירוש חלום זה? ומה ניתן לעשות
בברכה

תשובה:

שלום רב,

בדרך כלל ההמלצה שלי היא לא לייחס חשיבות לחלומות וכדברי חז"ל חלומות שוא ידברון. אבל דווקא החלום הזה לדעתי יש לו חשיבות מרובה. אין ספק שאמא שלכם יושבת בשמים כאובה מאד מהסכסוכים של בני משפחתה. אתם חייבים לרצות אותה לעילוי נשמתה לקראת יום האזכרה הקרובה. השלום בין בני משפחתה חשובה לה הרבה הרבה יותר מכל הקידישים שאומרים על קברה!

הצטרף לדיון

4 תגובות

  1. אני מאוד מודה לכם על התשובה זה גם מה שאני חשבתי אך יש בעיה שאחד האחים לא מוכן בשום פנים ואופן להשלים אם אחת האחיות שהיא בעצם גרמה לסיכסוך

  2. אם יש מישהו שלא מוכן להצטרף זו בעיה, אך לא נוכל לקבל אחריות על מעשיהם של כולם, אתם מנסים לעשות מה שניתן, ומה שלא בידכם, פשוט לא בידכם… שיהיה בהצלחה

  3. כל פעם אני חולמת את אותו חלום שאמא שלי ז"ל חיה והיא בבית חולים ואני לא ידעתי ולוקח לי זמן לבקר אותה ןהיא חולה מאוד מאוד עדיין במחלת הסרטן שממנה היא ניפטרה באמת ואני מגיעה מאגילה אותה