האם להמשיך עם החבר?

שלום לרב, יש לי חבר כבר כמעט שנה אנחנו אוהבים אחד את השני וב"ה גם מסתדרים טוב,הבעיה היא שהוא לא מוכן לקחת צעד קדימה בגלל שהוא אומר שהוא לא שמח כאילו יש עליות אבל גם הרבה מורדות ,נפרדנו לפני כמה חודשים אבל כבר אחרי כמה ימים חזרנו כי זה היה בלתי אפשרי,השאלה אם לוותר או שאולי צריך להסתכל במשקפיים אחרות לגבנו? תודה רבה

תשובה:

שלום רב,

איך אני יכול לדעת? וכיצד אני אמור לייעץ לך? איך אני יוכל לדעת האם יש לו חוסר יציבות או התלבטות אמיתית?

הייעוץ שלי לא יהיה אובייקטיבי במשקפיים שלך.. אני יודע שאסור לקיים קשר ללא מסגרת נישואין. ואפילו אם הקשר אינו ממש כבני זוג, הדברים כידוע מגיעים מהר… כך שברור שהמלצה שלי לא תהיה לחזור במתכונת הנוכחית. אלא או במסגרת הנישואין, או להפרד לגמרי..

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. אני כם יכולה לומר לך שזה בא מהתלבטות רצינית הוא בחור רציני מאוד אבל יש לפעמים מצב של חוסר יציבות אנחנו תקועים כי הוא לא ממש מוכן לקחת צעד קדימה בגלל מה שרשמתי בגוף השאלה,מצד אחד זה יכול להיות ממש טעות לחתוך מצד שני אולי זה עדיף….