גניזה של מבחנים בהלכה

בס"ד
שלום וברכה!
תודה על התשובות המחכימות באתר שלכם. יישר כח!
רציתי לשאול אני מורה ונשארו אצלי הרבה מאוד מבחנים שעשו התלמידים בהלכות פסח [מדובר על שלב בכתב של חידון בית ספרי] והתלמידים לא יבואו לקחת את המבחנים. וכעת אני צריך לטפל במה שנשאר
במחנים נשאלו שאלות בסגנון אמריקאי שאלה ו 4 תשובות
כגון: מהי תערובת חמץ? וכאן הופיעו 4 תשובות כשאת נכונה
או מברכים לפני בדיקת חמץ וגם כאן היה צריך לבחור מבין 4 תשובות.
שאלתי האם מותר לי להניח מבחנים אלו באשפה בדרך כבוד כשהם עטופים ב 2 שקיות או שעלי לגנוז אותם במתקן גניזה?

תשובה:

שלום רב

ודאי יש לגנוז, הרי בסופו של דבר התלמידים הקיפו ויצאה הלכה במבחן הזה.

בהצלחה