כרטיס פיס חודשי ובנוסף כרטיס גירוד

שלום וברכה לכבוד הרב

יש לי מנוי בפיס כבר זמן מה, זה בסדר מבחינת ההלכה לאשכנזים?
בנוסף, קיבלתי לכבוד יום הולדתי ה-25 כרטיס גירוד, האם מותר לי להשתמש בכרטיס?

תודה רבה ושבוע טוב ומבורך בעזרת ה'

תשובה:

שלום רב,

אני מתנצל על האיחור במתן התשובה,

בסדר גמור.

מקורות:

עיין רמ"א חו"מ סי' שע סעיף ג. לעניין ספרדים עיין בקובץ עומקא דדינא ח"ג עמוד 148.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. שימו לב, לשם הקובץ להורדה: לעניין ספרדים עיין בקובץ עומקא דדינא ח”ג עמוד 148.
    שם הקובץ: עובדיה.
    מאוד לא מכובד ומזלזל כך לקרוא לקובץ של מאמר של הגר"ע יוסף.

  2. כותב המאמר אינו מרן הגר"ע יוסף זצ"ל, אלא נכדו הקרוי על שמו.
    שם הקובץ הוא טכני בלבד ורק יחידים ישימו לב לכך ומשום כך מיותר להוסיף תוארים בשם הקובץ.