המזל לא מאיר לי פנים…

שלום, שמי ספיר ואני רוצה להתייעץ בנוגע להחלפת השם שלי, מאז ומתמיד המזל לא בדיוק האיר אליי. הכל קורה לאט או שלא קורה בכלל. כולם כולל המשפחה מציעים לי להחליף/ להוסיף שם. אשמח מאוד לקבל עזרה

תשובה:

שלום רב

שני דברים ברצוני לומר לך. ראשית, אינני בטוח שהמזל אינו מאיר לך פנים!!! זה הרבה ענין של הסתכלות ומבט נכון על החיים! את בריאה? יש לך משפחה? ידידים? אוכל? בגדים? מי אמר שהמזל אינו מאיר לך פנים? אני דוקא חושב שהנהגת ה' וטובתו אופפת אותך כל הזמן, רק שצריך להסתכל על החלק המלא שבכוס.

שנית, כשרוצים לזכות להצלחה וסייעתא דשמיא החלפת שם זה מוצא אחרון סגולי בלבד ולא עיקרי. יש לקבל קבלה טובה בלי נדר להקפדה יתירה בשמירת המצוות. משהו בכשרות שבת או כל דבר אחר, ובזכות זה תזכי לכל הישועות.

אם תרצי תוכלי להוסיף לך שם יהודי טוב כבחירת ליבך.

הצלחה רבה תמיד!