הסרת שער הגוף לגבר

שלום לכבוד הרב,
אתמול יום ד' שלחתי שאלה לא מנומקת מספיק בענין הסרת שער הגוף לגבר,
אנסה לנמק יותר את השאלה,
אני גבר מאד שעיר, והדבר גורם לי לצער ממש בגלל המראה שלי.
אני לא יכול לראות את עצמי כך, אני מאד אסתטי וזה גורם לי לאי נעימות רבה, אמנם זה רק המראה אבל בכל זאת זה מצער אותי.
היום יש כמה אפשרויות להסרת שער, אם ע"י גילוח בתער, אם במכונת תספורת, אם בקרמים שמורידים שער,
אשמח מאד אם תוכלו למצא לי בכל זאת אפשרות להפטר מהשיער המטריד.
אולי אם אעשה זאת במכונת תספורת במס' 1 שנשאר קצת אז יהיה מותר?
2 יש איזו סבון טבעי שעוזר להכחיד את השער לצמיתות האם זה מותר?
3 בית השחי והערווה, שאני מזיע שם הרבה וזה גורם לי לגירויים לא נעימים
ואם אסיר את השיער שם, זה יעזר לי בהרבה האם מותר?
מקווה לתשובה חיובית, ודרכיה דרכי נועם….

תשובה:

נראה שבמקרה שלך הדבר מותר, אולם יש להעדיף הסרה שאינה לצמיתות, ראה כאן.