שנים מקרא ואחד תרגום במשך השבוע

אני לומד שניים מקרא תרגום ורש"י. בדרך של פסוק אחד שניים מקרא. אחר כל תרגום ואחר כך רש"י. כך פסוק אחר פסוק. כל יום אני עוצר בשני שלישי וכו'. האם כך ראוי לנהוג.
תשובה:
שלום רב
לכתחילה עדיף לעצור בפרשה פתוחה וסתומה, כיון שהחלוקה של שני שלישי וכו' אין לה מקור, כמובא במעשה רב להגר"א אות קל"ד, אולם אפשר גם לנהוג כמנהגך, וכן היה נוהג לעיתים מרן הסטיפלר, כמובא בארחות רבינו ח"א עמ' קכג.