גניזת ציטוט מדברי חז"ל

קנינו מפיונים לחג, עליהם היה הכיתוב "מה נשתנה הלילה הזה מכל הלילות. ובחג נתעוררנו לחשוב, כיצד ניתן לזרוק הרי זה קטע ממשנה.
וחמור אולי מפסוקים מהזמנות שאנחנו משתדלים לקרוע ולגנוז, כי כאן זו לא מליצה, זה כדי לבטא את אחד מעניני החג ברצינות, וענין זה הוא שאלת הגמרא.
בתודה מראש

תשובה:

שלום רב

כלציטוט מחז"ל שיש בו משמעות חייב גניזה, ונראה שאף זה בכלל. ראה גנזי הקודש פרק ח סעי' י בשם הגרי"ש אלישיב.