השקעה באופציות בינאריות

שלום רציתי לשאול האם מותר להשקיע באופציות בינאריות?האם זה כמו משחק בקוביה? יש להדגיש שכרגע הידע שלי יותר מדל בתחום הזה ועזרה אני מקבל מאחד האתרים של אופציות בינאריות זאת אומרת הם אומרים לי איפה להשקיע ולאט לאט אני לומד את זה…

תשובה:

שלום רב,

בעבר, כבר השבנו לשאלה זו, אם מותר לסחור באופציות בינאריות, ראה כאן.

שיהיה בהצלחה, אבל זכור, אם אינך מבין היטב בזה לא כדאי לסחור בזה, הסיכונים באופציות כאלה הם גבוהים.

שיהיה בהצלחה