צער גידול דגי נוי באקווריום קטן

שלום, ברצוני לשאול האם יש בגידול דג נוי באקווריום קטן וללא דגים נוספים משום צער בעלי חיים?
גודל האקווריום הוא חצי ליטר/750 מ"ל ומיועד לדג זהב קטן..
תודה.

תשובה:

שלום רב

אין כל בעיה. לדג אין רגשות והוא אינו מתגעגע לחברה, אלא שכאשר הוא בחברת דגים אחרים יש לו אינסטינקטים שמכוונים אותו לפעול באופן הנראה לנו חברותי…

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. כן זה נכון.אבל דג זהב דורש מינימום 150 ליטר מים חצי ליטר זה כלום בשבילו הוא יהיה בצער מכיוון שהוא יהיה מעוכב גדילה ותנאי מחייה קשים לדעתי .