אדמומית בבשר מהווה סימן לבעיה במליחה?

שניצל, וכן עוף, שקניתי, ואחרי הבישול שמתי לב שזה לא ממש אפוי או לא ממש מבושל, האם מותר לאכול את זה, מדין דם אולי, כי אני רואה כמו אדמומיות כזו בכל השניצל וכן בעוף , וגם אולי בגלל שלא מבושל מספיק יש דם וכדומה.

תשובה:

שלום רב

זה שיש מעט אדמומית זה שום דבר. אם קנית בשר מכשרות מהודרת הוא ודאי נמלח כהלכה, אלא שהבשר מטבעו קצת אדמומי ומלבין בבישול וכיון שהבשר שלך לא התבשל כהלכה עדיין הוא אדום מעט. כמו כן, גם לאחר המליחה עשוי לצאת מעט רוטב אדום מהבשר והוא מותר באכילה. שמו ההלכתי הוא "מוהל".

בהצלחה