קריאת מקרא בלילה

שלום וברכה כבוד הרב

האם מותר לאתר אינטרנט לזיכוי הרבים לשים בצד פסוקים מהתנ"ך, כמו נבואות וכו'
או שאולי זה להחטיא את הרבים בקריאת תנ"ך בלילה? (במידה והם מעיינים באתר בלילה)

תודה רבה כבוד הרב :)

תשובה:

שלום רב

קריאת מקרא בלילה אינו חטא אלא מצוה גדולה של תלמוד תורה, דברי האר"י הק' שלא לקרוא מקרא בלילה אמורים לגבי מי שבמקום זה ילמד תורה שבעל פה כמו משניות או גמרא, מי שבמקום זה יעסוק בדברי חולין ודאי עדיף שיקרא מקרא ויקיים בזה את אחת המצוות החשובות בתורה!

בהצלחה