קשירת חצוצרות באופן שיש אפשרות אחרת

יש לנו שבעה ילדים בנים ובנות הקטן בן שנה וחצי שתי הלידות האחרונות היו קיסרי בסיכון ועברה 4 הפלות שתיים אחרי הלידה האחרונה האישה חולת סכרת לא מאוזנת סוג 2 כבר 6 שנים היא בת 35 די חלשה מטופלת במשאבת אינסולין הרופאים אוסרים לה לקחת גלולות בגלל הסכרת סיכון גדול מידי והאישה לא מוכנה להחדיר לגופה או לעשות שינוי הלכתי למניעת הריון כי מפחדת מסיבוכים בגופה מה ניתן לעשות מה הגבר עושה בנתיים

תשובה:

שלום רב,

אתה לא כל כך מפרט מדוע היא מסרבת לכל דבר אחר. אבל לפי הנתונים, אני מבין שכל דבר שיש לו השפעה על ההורמונים שלה, עלולים גם להשפיע על רמת הסכרת, ולכן הרופאים מתנגדים לכדורים. גם אפשרות להיריון אני מבין שאינו בריא ואינו ריאלי במצב הנתון. לכן היא יכולה לעשות קשירת חצוצרות.

שיהיה רפואה שלמה ורוב נחת מהילדים!