טלפונים כשרים

שלום. האם לבחור שחוזר בתשובה והוציא את המחשב והטלויזיה. יש היתר להחזיק סמארטפון עם אנטרנט מסונן ? במידה וכן האם יש בזה משום מראית עין? שבת שלום.

תשובה:

שלום רב

קשה לומר שיש איסור להחזיק מכשיר עם אינטרנט מסונן, אולם כבר אמרו חכמים "כל הנוטל עצה מן הזקנים אינו נכשל", ואם כל גדולי הדור יעצו לנו להשתמש רק בטלפונים כשרים, אני בטוח שמי שישמע להוראה זו ידע מכך רק שמחה ונחת תמיד!

שבת שלום