הרואה נחש בחלום

כבוד הרב שלום!
חלמתי שהתעוררתי באמצע הלילה וראיתי נחש גדול שאיים עליי ועל ילדיי אז מהר הערתי את כולם ואת אישתי והברחתי אותם אך אני חזרתי לחפש אותו בכדי להרוג אותו אך לא מצאתי אותו…

תשובה:

שלום רב

חז"ל בברכות אומרים: הרואה נחשב בחלומו יצפה לפרנסה! כך שזה בהחלט חלום טוב, שיהיה בהצלחה רבה.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. שבוע טוב,
    חלמתי שהבת שלי הקטנה בת השנה ועשר ניגשת אליי בחלום עם אצבע אחת מדממת וכל השאר בסדר. האצבע שמדממת הציפורן שלה שבורה ממש עד לבשר והיא אומרת לי שהיא פצועה ואני מטפלת בה.

  2. בזמנינו לא צריך להתייחס לחלומות, טבעי שאנחנו דואגים לילדים וחושבים במשך היום על כל מיני תרחישים נוראיים… וזה חוזר אלינו בחלום בלילה. אולם מי שצתעורר ונפשו עגומה עליו יכול לעשות הטבת חלום כמופיע בסידורים בפני שלושה ידידים.