הנהלת יישוב שרוצה לבטל חוזה של חברי ההנהלה לשעבר

שלום רב
רציתי לחזור ולשאול, האם יש אפשרות להנהלת ישוב חדשה לבטל חוזה כתוב וחתום של הנהלת ישוב קודמת.
ז"א הנהלת הישוב נבחרת ע"י תושבי הישוב בבחירות, ובבחירות האחרונות התחלפו חברי ההנהלה, והם החליטו לא לקיים חוזה חתום שחברי ההנהלה הקודמת חתמו.
האם זה מותר מבחינה הלכתית.
חתימה נחשבת לסיטומתא, כך שזה קניין תקף ולא ניתן לחזור בו, אך האם נבחרי ציבור יכולים לחזור בהם בגלל טענת טובת בציבור וכד'.

תשובה:

שלום רב,

אני מתנצל על האיחור במתן התשובה,

טובת הציבור איננה טענה לבטל הסכם חתום. רק טענה של חוסר סמכות חברי ההנהלה לשעבר.