להנפיק כרטיס סטודנט כאשר יש ספיקות

אני סטודנטית המסיימת לימודים לאחר שנתיים מצומצמות ומקוצרות במקום 3 שנים. באופן רשמי סיימתי אולם טרם הגשתי את כל העבודות והבחינות שתאריך היעד שלהם נקבע לשנת תשע"ה עד סוף סמסטר ראשון של תשע"ה.
לאור 2 העובדות הנ"ל (שנתיים מקוצרות במקום 3 במקור, טרם הגשתי את כל העבודות) שאלותי:
א. האם מותר להנפיק כרטיס סטודנט המקנה לי 50% הנחה בנסיעות בתחבורה ציבורית כמו בשנתיים האחרונות?
ב. האם עלי להנפיק כרטיס חצי סמסטר או לשנה שלמה?
מקוה שהובנתי.
תודה ויש"כ

תשובה:

שלום רב,

אני מתנצל על האיחור במתן התשובה,

הנהלת המכללה אמורה להחליט איזה כרטיס או אישור להנפיק לך. ככל שלא ידוע לך בבירור שהכרטיס או האישור הונפקו שלא כחוק, את לא צריכה לחשוש לכלום. משום שאין זה מתפקידך להחליט אם את מוגדרת כסטודנטית, אלא של מקום הלימודים.