אינטרנט מסונן היטב

ישנו אתר מסוים בעל תוכן יהודי, ובין מדורים שונים ישנו גם מדור מוזיקה שבו מביאים שירים של אומנים דתיים.
שמתי לב כמה פעמים שהם מביאים את השיר ולאחר שהשיר מסתיים ישנם בחלונית של הקליפ כל מיני תמונות שמפנות אותך לאתר המקורי ממנו הועתק הקליפ עם אפשרויות לשירים דומים,שם דומה וכיוצ"ב.
שמתי לב כמה פעמים שיש תמונות לא צנועות בקישורים האלו.האם מותר לי להזהיר אותם על המכשול הזה שיכול להיות שלא שמו לב אליו, או שאין לי רשות לעשות כן כי זה עלול לפגוע בפרנסת בעלי האתר המקורי שכנראה מתפרנסים בין היתר מאנשים שנכנסים לאתר שלהם דרך הקישורים האלה?

תשובה:

שלום רב

חובה לעשות כל מה שאפשר כדי למנוע אנשים מלחטוא.

הערת אגב, באינטרנט מסונן כהלכה לא תוכל לראות כאלו תמונות… מומלץ מאוד להתחבר לאתרוג או לנתיב ולקיים מצות וביערת הרע מקירבך!

בהצלחה רבה

הצטרף לדיון

תגובה 1