האם חובה לספר על מיגרנות בשידוכים

בס"ד
כבוד הרב,
רציתי לשאול בבקשה, האם חובה לספר על מיגרנות תכופות, או סתם כאבי ראש תכופים.
אני רוצה לציין, שיש תקופות שאין לי כל כך הרבה כאבי ראש, בעיקר זה קורה לי בזמנים של עומס ולחץ ומזג אוויר חם. או שאני לא מקפידה לשתות מספיק.
ואז אני חייבת ללכת למיטה, לוקחת אקמול או אופטלגין, מנסה להרדם, ובדרך כלל ב"ה אני נרדמת וזה עובר. אבל זה ממש מיגרנה. שאלתי רופאים לפני שנים, ואמרו לי שזה פשוט מיגרנה. אני עכשיו עובדת הרבה, ויש לי הרבה לחץ, ועומס, ולכן זה כנראה מתגבר.
בקיצור, חזרתי מפגישה, ושוב היה לי מיגרנה. יש לי מצפון, האם חובה לספר על דבר כזה בשידוכים. אין לי בעיה לספר, הבעיה ההיא שכאשר מספרים דבר כזה, אנשים חושבים , שאם ספרו על זה, זה מי יודע מה. ואני ב"ה מתפקדת ועובדת כמורה בכמה בתי ספר, ועושה גם עוד דברים. מה לעשות?
אחד ההורים שלי עבר ניתוח רציני, בזמנו, ואת זה אני כן מתכוונת לספר, אבל מה לגבי מיגרנות?
תודה רבה
מרים

תשובה:

שלום רב

אם את עובדת בצורה כל כך מסיבית סימן שהמיגרנות לא מפריעות לתיפקוד השוטף, כמו כן הן ניתנות לטיפול בדרך כלל ולא צריך לספר על כך בפגישות. גם על הניתוח של ההורים אין צורך לספר.