נוסח הסכם כאשר ההורים רוצים שדירה תישאר בבעלותם

אני רוצה לקנות דירה לביתי וחתני ולרשום בטאבו על שמם אבל להחתים אותם שהדירה נשארת בבעלותי ולאחר 120 יתחלקו כל היורשים בדירה וכן אם ארצה אותה חזרה אקבל את הדירה חזרה. האם אתם יכולים לשלוח לי נוסח הסכם הלכתי שאפשר להחתים אותם שהדירה נשארת בבעלותי אף שרשומה בטאבו על שמם תודה

תשובה:

שלום רב,

אנו מאשרים שהדירה ברחוב …. היא בבעלות ההלכתית של …. על אף שהיא רשומה על שמינו בטאבו. אנו מתחייבים לפנות את הדירה ו/או להעבירו בטאבו על שם אחר בהקדם האפשרי, ככל שנידרש לעשות כן וכפי שנידרש. אנו מתחייבים להעביר את הדירה לעזבונו של … לאחר אריכות ימיו. במקרה של הפרת ההסכם אנו מתחייבים לשלם פיצוי ראוי לצד הנפגע.

קיבלנו בקנין באופן המועיל ביותר על כל האמור וביטול מודעה וכו'.

על זה באנו על החתום ביום …