איך לקרוא את שם האמא בתפילה?

יש לי שאלה בנוגע לשמה של אימי. התשובה חשובה לי כדי לדעת איך צריך להגיד את שמי בתפילה.
אימי מברית המועצות. כשנולדה נתנו לה הוריה את השם מריה וזה היה שמה בכל דבר רשמי.
הוריה כינו אותה מאשא.
לאחר שהתחתנה עם אבי, אהב אבי את השם מרינה והוא מכנה אותה כל השנים מרינה. גם חברים ובני משפחה קוראים לה מרינה וחלקם אפילו לא יודעים ששמה מריה.
כיום, בכל מסמך וענין ממשלתי או רשמי היא מציגה עצמה מריה, אך אבי והסביבה קוראים לה מרינה.
איך צריך לבטא את שמה של אימי בתפילה?

תשובה:

שלום רב,

מאחר שכולם קוראים לה מרינה, בתפילה אפשר לומר בת מרינה. ואפשר גם לומר בת מריה מרינה.