האם להאמין למי שמוכר 'קמעות' היום?

שלום,

הייתי אצל מקובל והוא אמר לי שבגלל שבחישוב השם שלי עם השם של אמא שלי יוצא מספר 9 אז זה הופך את השם שלי ל"שם גבוה" ואותי ל"קבליבטית" והמשמעות של זה היא שהייעוד שלי הוא לעזור לאנשים אבל כאשר אני עוזרת להם אז חלק מהקושי עובר אלי ולכן אני צריכה כל שבוע ללכת להתנקות בים. רציתי לדעת אם דבר כזה באמת קיים? אני ממש במצוקה ואשמח לתשובה.

שאלה נוספת – הוא אמר לי שיוכל להכין לי "דבר קודש" – מעין קמע שימנע את המעבר של דברים שליליים אלי. האם זה קיים?

תודה רבה!

תשובה:

שלום רב,

תתרחקי מהאיש הזה כמה שיותר מהר, הוא רמאי ונוכל, ומחפש התפרנס על חשבון אנשים תמימים כמוך שמאמינים בו. אני ממש לא מכיר אותו כפי שאת מבינה, לא כתבת לי כלל מיהו, וזה גם ממש לא מעניין אותי. אבל אדם שמדבר שטויות ברמה הכי ירודה, ועוד מציע לעשות "קמיע" הוא בודאות נוכל!

אנשים מחפשים כל מיני עיצות ותרופות "פלא", דבר זה מותיר מקום לרמאים להכנס ולהתפרנס…כל מה שאנו צריכים לעשות כיהודים מאמינים, הוא לקיים את רצון הבורא, ולצורך כך באנו לעולם. כל השאר, שטויות!