בעיות כשרות במסעדות חלביות

שלום רב,
ברשותכם רציתי לדעת, אמרו לי שיש יותר בעיה בכשרות רגילה (לא מהדרין) בחלבי יותר מאשר בבשרי, הייתי רוצה לדעת האם זה נכון, ובמה זה מתבטא
כמו כן ברצוני לשאול, בשבת הקרובה אני מתאכסן עם המשפחה, בעזרת ה' בצימר בצפת שנותנים לי כלול במחיר ארוחת בוקר חלבית במלון רות רימונים, שיש שמה כשרות רגילה של הרב ביסטריצקי, אשמח לדעת האם אפשר לסמוך על הכשרות שמה
תודה רבה

תשובה:

שלום רב,

באופן כללי יד בחלבי הרבה יותר בעיות בגלל ריבוי ומגוון הפריטים מלון רימונים הוא בכשרות רגילה.