בצק שחילקו אותו לעיסות נפרדות קטנות האם חייב הפרשת חלה?

שלום כבוד הרב
ברצוני להכין בצק בכמות של 3 ק"ג אבל לחלק את זה לשקיות שכל אחד חצי קילו, ובכל ערב שבת לאפות חצי קילו , ואת היתרה להשאיר במקפיא לשימוש בשבתות אחרות, האם עיסה שלא באה כולה לאפיה כנ"ל פטורה מין החלה או שיש חיוב וכיצד יש לנהוג ?
תזכו למצוות

תשובה:

שלום רב

הואיל והבצק נשאר כולו אצל אותו אדם ולא מקפידים על תערובתו [שהרי אופים את אותה חלה] לא בטל ממנו חיוב חלה. חיוב חלה בטל רק באחד משני אופנים, או שמחלקים את הבצק לאנשים שונים ולאף אחד מהם לא נותר שיעור חלה, או באופן שמערבים בבצק דברים שונים ומקפידים שלא יתערבו כגון שאחד מלוח והשני מתוק.

מקורות:

ראה טוש"ע יו"ד סי' שכו סעי' ב.