הסרת זקן לצמיתות מפני שלום בית

כבוד הרב שלום וברכה !
קודם כול תודה על האתר המדהים שנותן מענה כול כך מדויק וטוב ישר כוח !
השאלה שלי היא בעניין הסרת הזקן לצמיתות, מפני שזה עושה ממש צער, לאשתי קשה לה להביט בי וזה לא מושך אותה, אני ממש מדבר על צער שלפעמים היא בוכה בגלל זה, אשמח לתשובה בהקדם האפשרי ושוב תודה רבה

תשובה:

מועדים לשמחה

הסרת הזקן לצמיתות אסורה. הצער מחמתו התירו הסרת זקן הוא כאשר הדבר מפריע לבריאות וכיוצא בזה, ולא כשהרצון ליופי עצמו גורם צער… תוכל להתגלח במכונה כשרה ולהראות כפי שכל גבר אמור להראות וזה בסדר גמור.