ערב פסח

רבני בית ההוראה
כ"ט אדר ב' ה'תשע"ד

 

תזכורות נחוצות:

א)    לבדוק את המצות מכפולות.

ב)    להפריש חלה מהמצות.

ג)    להפריש תרו”מ מכל המצרכים הטעונים הפרשה.

ד)    לפתוח בקבוקי יין (עם פקק טבעת) ושאר אריזות סגורות.

       – להניח כל סוגי היינות על שולחן ליל הסדר (משום ספק ברכת הטוב והמטיב)

ה)    לשטוף את כל הירקות (בפרט החסה).

ו)     להכין מפית נקיה לאפיקומן.

ז)     להכין נרות מספיק ארוכים שישארו דולקים בסעודה.

ח)    להכין כריות להסבה.

ט)    להכין גביע לכל אחד.

יא)   להכין כוס של אליהו.

יב)
להכין הקערה וכל צרכי הסדר מבעוד יום שיוכל לערוך הסדר מיד בבואו מבית הכנסת.

הערה: אם מוסיפים יין אדום ליין לבן בשביל הצבע, מן הראוי לעשות זאת מבעוד יום (מ”ב סי’ ש”כ ס’ נו).

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים