שטרות שמוצפנים בהם סמלי עבודה זרה, האם מותר להשהותם בבית?

בשטרות ישראל מוצפנים סמלים של עבודה זרההאם מותר להשתמש בשטרות או שזה נחשב חפץ של עבודה זרהה
הנה הקישור שמסביר הכל

תשובה:

שלום רב.

האמת שלא הבנתי במאה אחוז מה שקורה בשטרות הללו, אולם, באופן כללי סמל של עבודה זרה הנעשה לנוי ולא לשם עבודה זרה אין איסור להשהות אותו בבית.

מקורות:

שו"ת יחוה דעת ח"ג סי' סה.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. זה הסינון שלך, היא מוצגת היטב, אני מנסה לכתוב גם כאן:
    שלום רב.

    האמת שלא הבנתי במאה אחוז מה שקורה בשטרות הללו, אולם, באופן כללי סמל של עבודה זרה הנעשה לנוי ולא לשם עבודה זרה אין איסור להשהות אותו בבית.

    מקורות:

    שו"ת יחוה דעת ח"ג סי' סה.