קיבל חליפת משחק מקבוצת כדורגל ועזב את הקבוצה

בעוונותי הרבים שחקתי בקבוצת כדורגל, והביאו לי חליפת משחק חינם. לאחר שהתחזקתי ועזבתי את כל זה, נשארה אצלי החליפה, ואבדה לי אין לי מושג היכן היא.
האם אני צריך לשלם את תמורת החליפה?

תשובה:

שלום רב,

אם לא הייתה דרישה מפורשת שיש להחזיר את החליפה לאחר שעוזבים את הקבוצה, אינך חייב להחזיר.

גם אם הייתה דרישה כזאת, מדובר בסכום כסף נמוך, שהרי החליפה כבר הייתה משומשת. אני מניח שתוכל להתפשר עם מנהלי הקבוצה בקלות.

יה"ר שתוכל להתחזק עוד ועוד,

בהצלחה,

מקורות:

עיין ברמ"א חו"מ סי' שיב סעיף ט ובח"מ סי' צט סק"ז שאין המתנה מתבטלת אם האוהב הפך לשונא.