שינוי שם

שלום,
אני מרגישה שהשם חוסם אותי, משהו לא תקין.
אודה לבדיקתכם ועזרתכם…

תודה

תשובה:

שלום רב,

התאריך אינו רלוונטי כלל. השם שלך מצויין, הוא מראה על כך שאת משרה סביבך אחווה ורעות. אני לא מבין מה הכוונה "אני מרגישה שהשם שלי חוסם אותי" מנין לך שיש לך בעיה עם השם? אם יש לך איזה בעיה, חז"ל כבר אומרים "יפשפש במעשיו" ולא כתוב ישנה את השם… נקודה למחשבה!

הצטרף לדיון

4 תגובות

  1. האמת שקבליסט אמר לי שהשם אינו טוב עבורי, שמזלי נמוך מגורלי… ייתכן שאין בכך אמת. תודה על הטיפ והנקודה למחשבה – כנראה ששם התשובה. תודה.