היגיינת ידיים על ג'ל במקום נטילת ידים

שלום, מאז שאני חוזרת בתשובה (כ-14 חודשים ברוך השם,) אני נוטלת את הידיים המון (בצורה מוקצנת,) וכתוצאה מזה הידיים מתייבשות לי כל הזמן (למרות השימוש בקרם ידיים,) האם אפשר להפחית את מספר נטילות הידיים ובמקומן להשתמש בג'ל להיגיינת הידיים ללא רחצה ? תודה

תשובה:

שלום רב.

אין טעם ליטול ידים בצורה מוקצנת, יש ליטול ידים 6 פעמים לסירוגין בבוקר, לפני אכילת לחם, ולאחר יציאה משירותים. אם תקפידי ליטול רק בזמנים שצריך נראה שלא תזדקקי להקלות בענין זה.

בהצלחה רבה בהמשך הדרך.