יחסי אישות שלא במסגרת הנישואין

אני נשוי לאישה החולה במחלת טרשת נפוצה כרונית והיא במצב סיעודי. מזה זמן רב לא קיימתי איתה יחסי אישות עקב מחלתה הרפואי והסעודי.כמו כן ידוע לי מראש שיחסי המין שהיו לי בעבר איתה זה לא יהיה זה במצבה הנוכחי.שאלתי היא האם אפשר לקיים יחסי מיןעם אישה אחרת לספק את צרכיי המיניים כדי לשמור על שלום בית.

תשובה:

שלום רב,

אסור לקיים כל יחסי אישות ללא מסגרת נישואין.

לעצם הענין, אכן נקלעתם למצב קשה, אבל עצור רגע, וחשוב מה היה המצב להיפך, לו אתה חלילה היית במצב דומה, ואילו אשתך היתה פונה בשאלה כזו, איך היתה הרגשה..גם כאן אני לא יודע מהי הרגשתה של אשתך שתהיה בריאה, אבל נראה לי שההרגשה שלה היא "הסוס שעה את שלו, הסוס יכול ללכת.."

חשוב על הדברים, ה' יעזור ובקרוב תבוא הישועה.