חלם על שיניים שנפלו

אח שלי חלם שנפלו לו 7 שיניים ואנחנו שבע נפשות. ושאישה רוצחת את אבא שלי. אח אחר חלם שהשתלט עליי ועל אחותי שד ואני חלמתי שכול הגרון שלי היה מלא במים ואז הקאתי את המים. ויום אחרי הגיע חתולה בלי זנב ליד הדלת שלנו. נשמח שתעזור.

תשובה:

שלום רב.

על דבר כזה מוזכר בשולחן ערוך שיש לחשוש, לכן כדאי לעשות הטבת חלום.

בהצלחה

הצטרף לדיון

4 תגובות

  1. עשרות פעמים בחיים שלי חלמתי על שן נופלת וכמעת כל פעם משהו נפטר במשפחתי או במשפחת אשתי תוך פרק זמן קצר.

    לפני כחודשיים חלמתי כי כל שיני התרכבו. מאז נפלתי מכל נכסי, אבדתי את כל רכושי, נפרדתי מאשתי ונהייתי מעין דייר רחוב. ממש דייר רחוב, נע ונד.

    ואני עדיין אומר: "הפכת מצפדי למחול לי פיתחת שקי ותעזרני שמחה" כי הכל לטובה…רק הבריאות חשוב אז ויתן ה' לי את הכוח והשמחה להתמודד עם החיים ושישלח בריאות לכל משפחתי ולכל הקרובים אלי.