אצות ים כשרות למהדרין

האם אפשר להשיג אצות ים מהדרין לסושי ואם כן מאיפה??

תודה רבה

תשובה:

שלום רב.

יש אצות ים בהכשר חתם סופר פתח תקוה שהרב ויא. מאשר.  אני חושב שחברת ״מזרח ומערב ״מייבאת. ויש גם בהכשר הou.

הצטרף לדיון

3 תגובות

  1. הרב אמר שאפשר להשיג אצות כשרות בחנות מזרח ומערב ההכשר הכי מהודר שיש שם זה חת\"ס פ\"ת האם אפשר לסמוך על הכשר זה ומה לגבי שאר המוצרים כחומץ אורז ומירין וכו (אמרו לי שמצאו באצות שלהם סרטנים זה נכון??)

  2. אצות ים של חתם סופר פתח תקוה הם ללא חרקים כבר שנתיים. בכל המוצרים לסושי אפשר להשתמש בחתם סופר פתח תקוה
    כמו חומץ אורז. ההכשר הזה מתמחה במוצרים לסושי