כשרות קוואקר מאירופה

שמעתי באחד התוכניות של כשרות של הרב יוסי שטיינברגר שאחד הרבנים (אם אני זוכרת נכון הרב כץ??)שיש להזהר באיסור חדש בסחורה ששמגיעה מחו"ל ומוכרים אותה בתפזורת.
אני נוהגת לקנות שיבולת שועל בחנות במחנה יהודה, חנות שיש לה הכשר הרבנות ירושלים, חנות שיש תדירות גבוהה של החלפת הסחורה.

תשובה:

שלוםר רב.

בקוואקר שמגיע מאנגליה. או מאירופה  אין כל חשש חדש. וזאת לאחר בירורים רבים במשך שנים.