כשרות סוכריות טיק טק

האם סוכריות טיק תק בהשגחת הרבנות הראשית, וועד הכשרות או קיי, המיצרות באקוודור, כשרות למהדרין?

תשובה:

אפשר להשתמש.

הצטרף לדיון

14 תגובות

  1. כזכור לסוכריות טיק טק הרבנות הראשית פרסמה הסרת השגחה, עקב בעיית כשרות, כשרות האוקיי הינה בגדר רבנות מאחר והם מאשרים חלב נכרי וחומרי הגלם שלהם בהתאם
    האיך אפשר להשתמש???

  2. כן.
    הטיק טאק הוא לא חלבי. הרבנות ביקשה להוריד את הכשרות לא בגלל בעיות כשרות. אלא בגלל שזה לא עבר דרכה. במקרה הזה אין בעיה עם הסוכריה

  3. קניתי טיק טק מלונדון בצורה של מיניונים בטעם בננה ואין עליהם סימן כשרות אך לא כתוב במרכיבים שיש משהו לא כשר. האם אני יכולה לאכול את זה?