תספורת לראש השנה

שלום כבוד הרב. הבנתי שיש עניין לעשות תספורת לראש השנה במיוחד. האם נכון הדבר ומה הסיבה לכך?

תשובה:

נוהגים לכבס ולהסתפר בערב ראש השנה כדי להראות שאנו בטוחים בחסדו של ה' יתברך שיוציא לצדק משפטינו.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. בס"ד. האם צריך להמתין במיוחד כדי לכוון תספורת לראש השנה? ואם כהשנה שיש שבת לפני כן, האם להמנע מלהסתפר לפני השבת, כדי לכוון לערב ראש השנה? תודה, ושנה טובה, כתיבה וחתימה טובה.