כשרות של מוצרי קוסמטיקה

אני מעונינת להשתמש במוצרי קוסמטיקה של דר' נתן ניומן מלוס אנג'לס, הוא רופא יהודי, ומכין את המוצרים המעולים שלו מתאי גזע, אינני מבינה בזה, וחשוב לי לדעת אם אין שאלות הלכתיות בענין, והאם יש צורך בהכשר על קרמים וסרומים לפנים למינהם,
אודה לכם מאד על התיחסותכם לשאלתי, וכן האם עלי לבדוק הבטים נוספים,
בכבוד רב
נחמה

תשובה:

שלום רב.

אין צורך לבדוק. תאי גזע זה לא מה שאת חושבת, ואין צורך בשום הכשר על קרמים ותכשירי איפור למיניהם.

בהצלחה

הרב יוסף זריצקי